Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 05.12.2022.

PISMO – NESREĆA
Pred nama je vrlo aktivan, ali promenljiv i nestabilan dan, sa tendencijom da nam preokrene planove ili nas usmeri u pravcu kojem se uopšte nismo nadali.
Od onog pozitivnog možemo izdvojiti – iznenadne poslovne ponude koje deluju prilično primamljivo, informacije koje nas pokreću, najava ili dogovor oko putovanja – poslovnog ili privatnog, stizanje rešenja i dozvola koje smo očekivali, ljubavne ponude, početak komunikacije sa interesantnim osobama ili pak razvoj komunikacije sa osobama koje su već prisutne – ovog puta u vrlo zanimljivom i za nas uzbudljivom pravcu. U postojećim emotivnim i poslovnim relacijama prisutna je pozitivna energija i poziv „na akciju“. Takođe, posebno prepodnevni časovi mogu doneti da imamo osećaj olakšanja jer smo neke odluke doneli, pokrenuli ono što smo želeli…..U krajnjem slučaju – vrlo lako može da se dogodi da se mi osećamo mirno i spokojno, bez ikakvog posebnog razloga.
A u negativnom….hm….telefonske i internet veze baguju, problemi sa prevoznim sredstvima i u saobraćaju, informacije koje nam stižu donose nam nemir i stres, prevelika žurba, kašnjenja zbog okolnosti koje nisu na našoj strani, osetljivost respiratornih organa, raznorazne upale i infekcije, otkrivamo nešto oko čega ćemo se iznervirati, komunikacija lako skrene u negativnom pravcu i ka raspravama koji god da je odnos u pitanju, kvarenje tehnike i kućnih aparata. Takođe, neko nam danas može „otvoriti oči“ – bilo nečim što će nam reći ili uraditi – a to otvaranje očiju može da nam donese uznemirenost.
Kao što vidite, koliko ovaj dan može da nas aktivira i donese nam neka fina i pozitivna dešavanja, isto tako će umeti da nas tresne, prodrma i negativno utiče na nas.
I na jedno i na drugo treba biti pripravan – iskoristiti do maksimuma sve ono što je lepo, a ukoliko dođu ona druga, ne baš tako slatka dešavanja – sa mirom i sa što manje tenzije ih rešavati.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3