Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 16.11.2020.

KUĆA – ISTINA

Sunce sija, dan je lep – ti si potok,ja sam cvet! Ako vam se nakon ove rečenice učini da je astrolog prolupao, moraću da vas razočaram – samo pokušavam da vam na najbolji mogući način objasnim kako ovaj dan može krenuti, otpočeti. E, to što će krenuti tako ne znači da će tako i nastaviti i da će se u ovakvoj energiji završiti.

Kako god da ste fino raspoloženi od jutros, kako god da imate velike planove, velike želje, velika očekivanja – karta Kuća ovde poručuje – Hajd malkice smanji doživljaj….priberi se, budi realniji, ne preteruj – da se ne bi more biti razočarao, jer ja nisam karta Sreća pa da te tovarim darovima – ja sam bre Kuća – i dobra sam ako me poštuješ, ako si odmeren, ako si pribran. Slobodno budi raspoložen, nemam ništa protiv – ali nemoj leteti i očekivati da ti sa neba padaju pečeni pilići.

Umesto što ekstatično skakućeš okolo i tripuješ se kako će sada da te zapljusne talas dobitaka, sreće, povoljnosti – tu energiju koju nosiš usmeri u ono što je trajno i vredno, usmeri u zadatke koji su teški, usmeri u popravljanje odnosa, usmeri u strpljenje i mir u duši.

Ako tako uradiš, evo moja sestra Istina će te podržati i dati ti jasne uvide, dati ti da su ti misli čiste i bistre, da si spokojan i siguran u sve ono što radiš.

Generalno gledno – u ovom se danu „biju“ dve energije – jedna ekstremno optimistična i jedna koja traži da se priberemo i da ne letimo. Možemo ih iskoristiti na najbolji način tako što ćemo vedrog duha ući u sve obaveze, zahteve, komunikaciju koju ovaj dan donosi.

Ako i na trenutak skrenemo i odemo u totalnu ekstazu – više je nego izvesno da će nas neka situacija vrlo neprijatno šopiti po tintari. Sve u fazonu „a gde si ti pošao, leba ti?“

Dakle, danas pokušajte da ne preterujete ni u čemu, budite umereni u poslu, u kupovini, u ljubavnim očekivanjima, u dogovorima, u klopanju, u komunikaciji sa onima koji su vam na bilo koji način bitni….

Budite dobro! Srećni bili!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3