Kaži mi, kaži...

Karte dana – sreda 24.06.2020.

POSETA – UDOVAC

Iako karta Udovac ne zvuči kao nešto naročito optimistična, ipak ona predstavlja starije, ozbiljnije, autoritativnije figure. Tako da je ovo dobar momenat da popričate sa ocem, nadređenim, autoritetom po onom pitanju koje vas interesuje, sa osobom koja ima životnog iskustva i mudrosti – da zatražite pomoć, podršku, savet ili da pokrenete teme koje vas žuljaju, koje su vam bolne ili opterećujuće.

Simbolika karte Poseta je vrlo jasna – traži, zamoli, dogovori razgovor ili sastanak i reci šta te muči i šta želiš. Ukoliko u „prvom cugu“ ne uspeš da se dogovoriš ili rešiš pitanje koje te muči – pokušaj još jednom, jer Poseta je „dupla“ karta i traži da uložimo duple napore i trud ili da nešto pokušamo više puta.

Isto tako -svaki bitan razgovor ili dogovor danas može u svojoj početnoj fazi imati zastoj, prepreku, neko kočenje ili oklevanje – ali više je nego izvesno da će biti uspešan. Prosto, danas jeste dan da budemo aktivni i da tražimo rešenja, da tražimo prostor za delovanje.

Uspeh je posebno naglašen kod svih situacija koje su već duže vreme prisutne u našem životu, koje vučemo iz prošlosti ili kojima smo pokušali da se bavimo više puta, možda potpuno bezuspešno ili sa polovičnim rezultatima. Takođe, može se dogoditi da su to situacije koje su nam posebno bolne, od kojih strahujemo i koje bismo najradije zatrpali ispod tepiha i pustili ih da se reše same od sebe. Neće. Ne propuštajte ovaj dan i ovu priliku da napravite prvi korak i pravi potez.

Sve ovo gore navedeno važi za sve životne segmente – uopšte nije važno da li je u pitanju ljubav, posao, razgovor sa članom porodice, lekar – poenta je da danas treba imati inicijativu da se pokrenu situacije u kojima smo se zaglavili ili u kojima smo napravili greške.

Generalno gledano, što se opšteg osećaja za ovaj dan tiče – energija nam je podeljena. Imaćemo faze jakih aktivnosti i optimizma, ali i faze spuštanja, statičnosti, možda mentalnog i fizičkog umora.

Budite dobro i srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3 

2 Komentara

  • Milan

    Divna si draga. Tako jednostavno, razložno, razumljivo i direktno pišeš. Sa uživanjem čitam. Jedva čekam svaku tvoju narednu objavu. Voli te jedan usamljeni bik. Drago mi je da sam otkrio tvoj sajt. Hvala što pomažeš nama nesigurnima i ‘samima medju ljudima’ na ovom svetu. Hvala u ime svih. Znam da nas ima mnogo. Hvala.