Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 13.07.2021.

SUDIJA – NADA
Verovali ili ne – mnogo toga danas zavisi od sledećih situacija – koliko ste realni, koliko ste stabilni i koliko umete i možete da protumačite ono što se dešava unutar vas. Prosto rečeno – koliko ste u skladu sami sa sobom (sa predsobljem i kupatilom i možete a i ne morate biti u skladu – na volju vam 😀 ).
Evo, pojasniću – ako karta Sudija predstavlja odluke, obaveze, odgovornosti, ako predstavlja partnerstvo bilo koje vrste (jer je ovo karta pod uticajem znaka Vage), ako predstavlja stav koji pokazujemo drugima (jer izašla je kao prva karta, što znači da ćemo to isticati), ako predstavlja dogovor – e onda vam je jasno da ona „zahvata“ danas i poslovni i materijalni i emotivni i bilo koji drugi životni segment. U suštini, pokazuje da danas neke važne stvari mogu izaći na dnevni red, da ćemo biti pred bitnim odlukama, da će nam se ponuditi nešto što zaista deluje kao dobro, pokazuje da će se od nas očekivati da pokažemo odgovornost ili da zauzmemo određeni stav po nekom pitanju.
I sve je to baš kako treba. No. Ako u pozadini stoji karta Nada koja da, ima inspiraciju i kreativnost, ali sa druge strane – nije ni malo stabilna i negde govori o tome da smo iznutra poljuljani i previše lelujavi – onda vam je jasna rečenica sa početka teksta. Koliko smo zaista realni, koliko smo stabilni i koliko umemo da protumačimo ono što se dešava unutar nas?
Zato danas ipak treba biti obazriv kada želimo da donesemo odluku ili povučemo neki konkretniji potez. Ne bismo trebali to da radimo ukoliko imamo prevelika očekivanja, ukoliko smo previše sentimentalni i osetljivi, u suštini – ne bismo trebali da dozvolimo da nas osećanja – bilo ona previše dobra ili pak previše loša – nateraju da napravimo neki korak.
Ovo je dan kada treba potražiti savet ili savetnika. Jer, karta Nada gleda u Sudiju koji je stabilan, realan, praktičan – i uz njegovu pomoć može potražiti odgovore ili predlog šta i kako uraditi. I da li uopšte uraditi nešto ili sačekati.
Zato danas ne povlačite poteze povučeni uzburkanim osećanjima ili unutrašnjim disbalansom. Sačekajte, dozvolite da se nemiri u vama smire. Ili potražite pomoć od strane onih osoba kojima verujete.
Generalno gledano, ovaj dan donosi raskorak između onoga što bismo želeli i onoga što dobijamo. Možda su naše želje prevelike? A možda im jednostavno nije vreme…..
Budite dobro. Ne ludujte mnogo napolju jer karta Nada ukazuje na probleme sa pritiskom, a karta Sudija hoće da aktivira hronične tegobe. I pijte mnogo tečnosti (Nada), vaši bubrezi će vam biti zahvalni (Sudija).
Srećnoooooooooo!!!!!!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom<3 <3 <3