Kaži mi, kaži...

Karte dana – utorak 14.07.2020.

KUĆA – MISAO

Dan koji je pomalo statičan – to ne znači da nećemo biti od akcije, već pre da će nam u prvom trenutku biti teško da se pokrenemo. A i kada to uradimo – imaćemo osećaj kao da nosimo neki nevidljivi teret na plećima.

Neki od nas će biti više skloni mentalnim nego fizičkim aktivnostima. Doduše, pojedini problemi zahtevaju baš takvo usmerenje i našu potpunu pažnju.

Danas razmišljamo gde smo pogrešili, koji smo to tačno krivi korak napravili koji nas je doveo tu gde jesmo – u ćorsokak po mnogim pitanjima.

U mislima se često ovog dana okrećemo prošlosti, ali što je interesantno – ne radimo ama baš ništa da popravimo. Ne, sedimo i čekamo. A šta čekamo? Zaista ne znam, možda da se situacija sama od sebe reši i da sve bude baš kako treba….A možda jednostavno ne vidimo koji bismo to tačno potez trebali napraviti a da on da rezultate.

Danas smo skloni da pokušavamo da racionalizujemo emocije. Da sami sebi kažemo – pa dobro, ona/on ionako nije bila za mene….Ne bi nas dvoje nikada uspeli da se uklopimo…..Ne znam ni zašto mi se provlači kroz misli non stop, prati me u svakom koraku koji napravim…

Zašto mislite o nekim osobama danas? Kada ste već lepo uspeli da ubedite sebe da od tog posla nema ništa? Paaaaa…..možda zato što je došlo vreme da se suočite sa sopstvenim greškama. Da shvatite koliki je vaš udeo u lošim dešavanjima…A sigurna sam da nije mali…

Zato, razmišljajte i dalje. Možda ćete neke mudre zaključke i izvući….

Ovaj naglašeni racio koji je pokazan kroz karte danas možemo iskoristiti u poslu, ali samo ako na svaki izazov i prepreku ne odreagujemo na prvu loptu, već razmislimo o svojim potezima.

U emotivnim, prijateljskim i drugim ličnim relacijama – dokle god smo iskreni, pošteni i spremni da saslušamo i drugu stranu – neće biti nikakvih problema.

Prođite mirno kroz ovaj dan. Mirni u srcu i duši najpre. Srećni bili!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3