Kaži mi, kaži...

MOJA karta dana – četvrtak 11.11.2021.

karta bez imena

Ovu kartu sam sanjala. Zanemarite moje crtačke sposobnosti koje i nisu baš neke (taj talenat, kao i talenat za pevanje su me totalno mimoišli).

Kartu sam sanjala jedanaest dana pred očevu smrt koja se dogodila 11-og oktobra. Nacrtala sam je jutro nakon sna u svoj dnevnik snova i kada se desilo to što se desilo, mislila sam da sam samo dobila poruku od neba (u snovima, na sreću ili na nesreću – saznam i vidim mnogo toga) za taj događaj – da će duša osobe do koje mi je stalo (plavi svetlosni krug) u roku od 11 dana zasijati, ali na nekom drugom mestu.

Međutim, par snova koji su se dogodili u međuvremenu, kao i onaj od noćas – govore mi nešto drugačije. Da ta karta nema samo simboliku koju sam navela, već i mnogo dublju – koja se tiče i nekih drugih dešavanja kod mene, kao i kod svih nas i ovog perioda u kojem smo.

Broj 11 – jedanaesti mesec u kojem smo, novembar. Mesec koji u sebi sadrži dve jedinice – dvostruko naglašen početak, ili početak na dve strane, duplu Sunčevu energiju, ali sabiranjem ovih jedinica dobijamo dvojku – Mesec – pa imamo i sudbinske uplive, emociju, porodicu, sigurnost bilo kog tipa, stvari i dešavanja koja nisu pod našom kontrolom.

Mesec u kojem će mnoge duše zasijati, konačno pronaći onu svoju svetlost i svoj pravi put. Gde god taj put vodio, za šta god se vezivao.

Ovaj svet se nikada neće promeniti, znate li to? Nije namenjen da bude Rajski vrt, nije mu to svrha – namenjen je da bude teren, poligon – na kojem svaka duša uči svoju lekciju.

A lekcije u ovom mesecu jesu teške – ali baš zato što su teške i pritiskajuće, one istovremeno lome blokade koje su oko nas i u nama. Lome nas, usmeravajući nas, učeći nas. Svet se neće promeniti, ali mi hoćemo.

I ta promena kreće. Od jedanaestog dana jedanaestog meseca. Nisam bez razloga sanjala da ovu kartu trebam danas da postavim. Nemojte da me pitate kakva je to promena konkretno za vas, jer ne znam. Svakom svoja lekcija, svakom svoj put.

Promena je naporna i put nije lagan. Možda je i mračan i turoban – ali svako od nas nosi svoje svetlo. Svetlo svoje duše. Da mu osvetli put.

Ako ćemo gledati da je „trajanje“ ove karte jedanaest dana – to znači da bi promena trebala da se dogodi do ulaska Sunca u znak Strelca. Da se nešto oko vas i u vama reši, preokrene, završi ili otpočne.

Pitaću vas kad uđe Sunce u znak Strelca – šta vam se to dogodilo u međuvremenu? Šta je ova karta simbolizovala za vas?Do tada – budite mi dobro.

E da – ako se setite danas šta bi ova karta sve mogla da predstavlja, koja bi joj bila simbolika ili kakvo bih joj ime mogla dati- nešto što je vama palo na pamet (slobodno slušajte svoju intuiciju, ništa nije bezveze niti glupo) – slobodno mi pišite – ili u komentarima ili u inbox.

Ljubim vas i pozdravljam, srećno!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3