Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 22.12.2021.

PUTOVANJE – TUGA

Prva polovina ove srede definitivno miriše na neku jaču, podsticajniju i aktivniju energiju. Više živosti, optimističnije raspoloženje – ne mora da znači da ćemo sve ono što nas muči rešiti u trenutku, ali ćemo imati više volje da na to isto rešavanje prionemo.

Šta nas je to aktiviralo – ma ko to zna, kod svakog može biti nešto drugo – da li pozitivne informacije, da li kontakt od osobe koju ste priželjkivali da čujete, da li to što vidite da se situacije koje su vam od važnosti pokreću…..ili ste pak jednostavno, ustali raspoloženi i ničim izazvano zakoračili sa elanom u ovaj dan.

Da, dobar je trenutak za akciju bilo koje vrste. Snaga planete Jupiter koja vlada kartom Putovanje daje mogućnost da se planovi ostvare, da se bitna dešavanja pokrenu, da se napravi korak ka onome što želimo. Dobar je momenat i za putovanje, za kontakte sa državnim i javnim institucijama, za planove, za to da date „vetar u leđa“ sebi, drugima, za fizičku aktivnost, sport, pa čak i za ljubavne poteze.

E, koliko nam je prvi deo dana podsticajan i živahan, toliko nas drugi deo dana može iznervirati i smoriti. Karta Tuga govori o neaktivnosti, nezadovoljstvu, prošlosti, osujećenosti, i naravno – tuzi.

Kako to meni, sve ovako zbirno izgleda? Pa, kao da ćemo tokom prvog dela dana zaista biti u nekoj boljoj energiji, dosta toga uraditi i pokrenuti, ali da će ono što nas najviše boli, što nam najviše smeta ili što bismo najviše voleli da rešimo – ostati.

Na primer – poslovno smo imali dobar dan, ali smo emotivno ostali usamljeni, nezadovoljni, tužni. Još jedan dan u stvari u kojem postoji taj osećaj da nas nešto koči i sputava, kvari nam sreću, u kojem dobijamo polovične rezultate ili se mi osećamo polovično, nepotpuno.

No, postoji još jedno tumačenje – to da ćemo se u prvom delu dana pošteno umoriti jurcajući i da ćemo zato kasno popodne i veče provesti prilično neaktivno, ušuškano i pospano.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3